Rightway Strategie & Organisatie AdviesOver mij

Met mijn 41 jaar  (inter) nationale kennis en ervaringen in diversen management en advies functies help ik met ziel en zaligheid mensen en organisaties bij veranderingen, het bepalen van een gezamenlijke koers of het vinden van werkgeluk.

Ik geloof dat iedere medewerker en organisatie een verschil wil maken in zijn of haar eigen identiteit. Voor zichzelf maar ook voor de ander. Dat geeft energie, kracht en een gevoel van vervulling. Het verschil (willen) maken is wat mij beweegt, en mij gelukkig maakt.

Als een geboren generalist ben ik breed inzetbaar en zie ik snel verbanden en nieuwe mogelijkheden. Of het nu gaat om een strategische of een operationele transitie, een verandering binnen de organisatie, de invulling van een tijdelijke teamleidersrol of het coachen van medewerkers of ondernemers. Dit doe ik als (sociaal maatschappelijk) ondernemer. Het gaat per slot van rekening altijd om zowel de voldoening en het werkgeluk van de medewerkers, als van het management of directie. Dit doe ik door eerlijk advies te geven, de organisatie en de mensen een spiegel voor te houden en het opzetten van heldere en duidelijke processen en structuren. Strategisch uitgedacht, maar praktisch en handzaam in uitvoering gebracht.

Bent u op zoek naar een ervaren strategische sparringspartner? Wilt u uw onderneming anders organiseren of meer structuur aanbrengen in uw bedrijfsprocessen? Staat u open voor verandering? Ik help u graag. Heeft u interesse dan kunnen we altijd onder het genot van een kopje koffie kennis met elkaar maken.

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Sigarenmaker 31
5091 GM Middelbeers

Contact

+31 (0)6 – 511 01 462
info@rightwayorganisatie.nl