Rightway Strategie & Organisatie AdviesMijn persoonlijke drijfveren

Mijn persoonlijke drijfveren

Waarom doe ik wat ik doe?

Ik krijg veel voldoening door samen met organisaties te kijken naar wat er goed gaat en wat er beter kan. Ik geloof dat zowel directie als medewerkers constant blijven zoeken naar antwoorden op vraagstukken: wat is onze organisatie identiteit, welke strategische koers moeten we kiezen,  hoe communiceren we beter met elkaar, hoe begrijpen we elkaar beter, hoe kunnen medewerkers zich verder ontwikkelen, en hoe kunnen we de bedrijfsprocessen nog verder optimaliseren.  Als adviseur/interim manager acteer ik centraal in de  organisatie en dat geeft veel energie, kracht, en een gevoel van vervulling als ik merk dat de organisatie meer kracht uit straalt doordat deze evenwichtiger is. Werkgeluk en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke factoren voor mij om voor de organisatie te naar een hoger plan te tillen.

Hoe doe ik dat?

Het verschil maak je niet alleen. Samen de juiste organisatie koers uitzetten werkt inspirerend  en zorgt voor vernieuwing en veelzijdigheid. Ik probeer van maximale betekenis te zijn voor de organisatie, directie en haar medewerkers  en de externe stakeholders, door alle aanwezige observaties zoals zwaktes en sterktes van de organisatie, behoeftes, nieuwe innovatieve ideeën te identificeren,  en met elkaar te verbinden. Indien nodig  en gewenst zal ik de organisatie hierin begeleiden.

Wat doe ik

Ik help organisaties (medewerkers & directie) op weg naar een heldere identiteit (koers) en naar een evenwichtige organisatie, waardoor duidelijker performances ontstaan, en naar duidelijkere strategische doelen, bedrijfsoptimalisatie en cultuurverbeteringen.

Wat kan ik nog meer voor u betekenen?

  • Strategie & organisatieontwikkelingen
  • Transformatie management
  • Project & Programma management
  • Duurzame inzetbaarheid/Duurzame innovatie
  • Interim Management
  • Ondernemers advies & coaching